VERRAS U ZELFHorizon met een DIENST of KLUS

Welkom

Even voorstellen

Keuze diensten

De kosten

Contact

Extra's

Huizenoppasservice

Veelgestelde Vragen aan de huizenoppas-service van Verrasuzelf.nl

In welke regio werkt u?
Wij hebben er voor gekozen om onze dienst alleen uit te voeren in de regio Nijmegen. De belangrijkste redenen hiervoor zijn; -onze lage prijs wordt anders te hoog door gemaakte reiskosten. -tevens zijn wij zo in staat om snel, in geval van calamiteiten, aanwezig te zijn bij uw huis.

Werkt u alleen in de zomerperiode?
Nee, deze service bieden wij het hele jaar aan.

Is het alleen voor mensen die op vakantie gaan?
Nee, het is bijvoorbeeld ook voor mensen, die tijdelijk worden opgenomen in een ziekenhuis of instelling.

Zijn er extra kosten te verwachten als ik weer thuis kom?
Nee, onze afspraken en de bijbehorende tarieven staan duidelijk vermeld op onze schriftelijke overeenkomst met u. In geval van onverwachte calamiteiten (bijvoorbeeld, stormschade, ziekte van uw huisdier) nemen wij altijd eerst contact met u op om te overleggen.

Hoe weet ik dat u betrouwbaar bent?
Om dit werk te kunnen doen en om u een bewijs van betrouwbaarheid te kunnen tonen, hebben wij een V.O.G.- Verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag) in bezit. Dit is een door het Ministerie van Justitie uitgegeven officieel document. Hier vindt u meer informatie over de V.O.G.-verklaring. Mocht u daar prijs opstellen, kunnen wij tevens voor geanonimiseerde referenties zorgen.

Ik zoek een betrouwbare oppas die tijdelijk in mijn woning gaat wonen. Doet u dit ook?
Nee, wij bewonen niet uw huis maar beheren uw huis door een, vooraf met u afgesproken bezoek frequentie. Er zijn bedrijven die bemiddelen bij het vinden van "inwonende huisoppassers". Zoek ook in dit geval goed uit met welk bedrijf u in zee gaat!

Verzorgd u ook huisdieren tijdens mijn afwezigheid?
Wij verzorgen alleen huisdieren die genoeg hebben aan basiszorg (vissen, knaagdieren, meerdere vogels in een grote volière, in enkele gevallen een poes). Als dierenliefhebbers vinden wij het niet juist om een "sociaal" dier zoals bijvoorbeeld een hond, een echte huispoes of een vogel in een kooi langdurig alleen te laten.

Besteedt u dit werk uit aan anderen?
Nee, dat is nu net de kracht en betrouwbaarheid van "Huizenoppas-service" van Verrasuzelf.nl. Wij doen dit werk zelf. Alleen in geval van dringend noodzakelijke reparaties (denk aan stormschade) die niet vallen ander de term "kleine klus" doen wij een beroep op bijvoorbeeld een gecertificeerd monteur of glaszetter. Uiteraard nemen wij in deze gevallen altijd eerst contact op met u om te overleggen.

Heeft u een wachtlijst?
Tot nu toe hebben wij geen wachtlijst en kunnen wij op korte termijn ook uw woning beheren. Bel of mail voor de laatste stand van zaken.

Er zijn een aantal klussen te doen in mijn huis. Kunt u dit doen tijdens mijn afwezigheid?
Verrasuzelf.nl draagt zorg voor kleine klussen in en rondom uw huis. Als een uit te voeren klus past in onze agenda dan is dit mogelijk om te laten uitvoeren als u het eens bent met onze offerte voor de betreffende klus. U krijgt dan 2 verschillende rekeningen toegestuurd.

Heeft u ervaring met beheren van huizen?
Ja wij hebben huizen en toeristische objecten beheerd in het buitenland. Referenties kunnen wij u op aanvraag geven.

Hoe gaat u om met mijn privacy?
Uw privacy is bij ons gegarandeerd. Wij houden geen adresbestanden bij waar wij onze werkzaamheden doen. Wij verschijnen niet in uw straat met een reclameauto.

Een andere vraag of meer uitleg? Mail ons dan even.

Vriendelijke groet,

Marie en Peter

Terug