VERRAS U ZELFHorizon met een DIENST of KLUS

Welkom

Even voorstellen

Keuze diensten

De kosten

Contact

Extra's

De nieuwe huizenoppas-service van Verrasuzelf.nl

U gaat lekker op vakantie, wij zorgen voor uw huis, tuin en dier. Verras uzelf met een plezierige thuiskomst in een keurig verzorgd huis!

U kunt altijd een afspraak met ons maken voor een vrijblijvend gesprek. Na deze kennismaking hoeft u pas te beslissen of u uw huis in vertrouwde handen wilt achterlaten bij Verrasuzelf.nl

De meeste mensen maken afspraken met de buren of familie om op hun huis te passen als men op vakantie gaat of voor langere tijd de woning niet bewoond achterlaat. Helaas is het niet altijd mogelijk om bekenden bereid te vinden om deze taak op zich te nemen. In dit geval kunt u gebruik maken van onze huizenoppas-service. Wij bieden u hier, tegen een redelijke vergoeding, een oplossing voor. Geheel volgens duidelijke schriftelijke afspraken kunnen wij deze zorg overnemen en altijd voor een vast tarief. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij thuiskomst.

Een huisoppasser moet te allen tijde betrouwbaar zijn. Verrasuzelf.nl besteedt het werk niet uit aan externe huisoppassers, een groot verschil met andere bedrijven die zich richten op huizenbeheer/-oppas. Wij doen deze werkzaamheden zelf, er komt dus niemand anders in uw huis dan degene met wie u het kennismakingsgesprek heeft gehad.
Om u een bewijs van betrouwbaarheid te kunnen tonen, kunnen wij u een V.O.G.- Verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag) laten zien. Dit is een door het Ministerie van Justitie uitgegeven officieel erkend document.

Wat behoort tot de mogelijkheden van de huizenoppas-service van Verrasuzelf.nl;

Benieuwd naar veelgestelde vragen aan de huizenoppas-service van Verrasuzelf.nl? Hier vindt u de "Veel gestelde Vragen" pagina. Wellicht vind u hier al antwoorden op uw vragen.
Een andere vraag of meer uitleg? Mail ons dan even.

In de Voorwaarden van deze speciale huizenoppas-service van Verrasuzelf.nl staat duidelijk omschreven waar wij verantwoordelijk voor zijn en, ook belangrijk, waar wij geen verantwoordelijkheid voor kunnen dragen. Hier vindt u de Algemene Voorwaarden van onze huizenoppas-service. Ook kunt u deze downloaden en printen, zodat u dit rustig op papier kunt doorlezen.

Tot ziens!

Wij bieden u met veel plezier deze service & u alvast een hele prettige vakantie!

Vriendelijke groet,
Marie en Peter

Terug