VERRAS U ZELFHorizon met een DIENST of KLUS

Welkom

Even voorstellen

Keuze diensten

De kosten

Contact

Extra's

Koffermethoed

Opruimen van uw schuur, zolder en kelder of hulp bij verhuizen? Opruimen betekent: overzicht krijgen door spullen te ordenen, door ze weg te geven of te verkopen!

Wat wilt u dat er opgeruimd gaat worden? Hoe wilt u opruimen? Wat wilt u bewaren? Wilt u spullen weg doen?

We kunnen op verschillende manieren te werk gaan. Daarom is het handig van tevoren uw situatie te bekijken en van daaruit een offerte te maken.
De duur van het opruimen en de prijs ervan, is afhankelijk van uw situatie. Verrasuzelf.nl komt vrijblijvend bij u langs om samen met u de situatie door te spreken.

Wat is de reden dat u nu wilt gaan opruimen?
U hebt veel spullen neergezet en steeds snel de deur weer achter u dicht getrokken? Hebt u "teveel spullen" verzameld? En ziet u door de bomen het bos niet meer? Krijgt de straks opgeruimde ruimte een andere functie? Gaat u verhuizen?

Wat wilt u dat er opgeruimd gaat worden?
Uw schuur, kelder of zolder?
Of hebt u hulp en advies nodig bij uw verhuizing? Verrasuzelf.nl kan dit voor u organiseren. De uitvoering van de verhuizing wordt in overleg met u, door een verhuisbedrijf uitgevoerd. (Kijk dan op organiseren van uw verhuizing op de pagina keuze diensten).

Wat wilt u bewaren?
U bent aanwezig tijdens het opruimen en u bepaalt wat er bewaard moet worden. Wilt u alles overzichtelijk in dozen of moet er een doe-het-zelf-opbergkast aangeschaft en in elkaar gezet worden? Wilt u dit zelf regelen of laat u dit over aan verrasuzelf.nl?

Wilt u spullen wegdoen?
U bepaalt, wat er weggedaan kan worden. Er wordt niets weggegooid zonder uw toestemming! Als er iets "weggegooid" moet worden en het is in goede staat:
Wilt u het verkopen via internet of aan een tweedehandswinkel? Wilt u uw spullen schenken aan een goed doel, musea of gratis laten afhalen? Als het niet weggegeven kan worden, hoe wordt het verder afgehandeld bij het afvalstation?
U kunt dit zelf regelen of afspreken dat verrasuzelf.nl dit voor u doet.

Hoe wilt u opruimen?
Opruimen is een ontmoeting met het verleden en kan verschillende gevoelens oproepen. Vindt u het fijn om deze waardevolle herinneringen samen te bespreken tijdens het opruimen of wilt u een doos vol herinneringen op een later tijdstip op uw gemak bekijken. Verrasuzelf.nl werkt op basis van vertrouwen en wederzijds respect en weet om te gaan met gevoelige en vertrouwelijke informatie. Vanzelfsprekend is uw privacy gewaarborgd.

Valt deze dienstverlening ook onder het persoonsgebonden budget?
Met een persoonsgebonden budget kunt u gebruik maken van verrasuzelf met een dienst of klus. Voor mensen die een persoonsgebonden budget hebben, geldt een aangepast tarief.

Terug